452 29 564 post@karinskaker.no

Bryllupskake

Få laget bryllupskaken akkurat slik du ønsker

En spesiell dag fortjener en spesiell kake!

Alt er hjemmelaget og spiselig

Under er et utvalg kaker jeg har laget tidligere. Ta kontakt, så lager vi den perfekte kaken sammen!

 
5 Kommentarer
 1. Silje H. Ryen

  Vil bare takke deg for den fantastiske kaken du laget til oss i anledning vårt bryllup? Alle skrøt veldig av både utseende og hvor god den var! Den var kjempefin! Og kjempegod! Kommer til å anbefale Karins kaker til alle jeg kjenner ??

  Svar
 2. Marit Emelie Haugan

  Tusen takk for en fantastisk flott og god kake du laget i anledning vårt bryllup 🙂 ble akkurat slik vi hadde sett den for oss. mange lurte på hvor vi hadde kjøpt kaken, å kommer til å anbefale deg til alle som skal ha kake!!
  Hilsen et super fornøyd brudepar!

  Svar
 3. Rita J. Kvaløsæter

  Tusen takk for den utrolig spesielle bryllupskaken vår, som også var en temakake,da den var et utdrag fra øya Villa med både fjell, fyr, sauer, hus og oss brudeparet på toppen av fjellet. Og mange andre fine detaljer. Den var ikke bare flott å se på, den smakte også fantastisk. Den er et minne for livet. Så nå er du blitt godt kjent Karin 🙂
  Hilsen og takk fra brudeparet.

  Svar
 4. Ingeborg Straumstein

  Tusen, tusen takk for den fantastiske bryllupskaken du laget til bryllupet vårt! Den ble akkurat slik jeg ønsket meg, men likevel mye finere enn jeg kunne ha sett for meg! Det var helt utrolig hvordan du hadde fått «trestubben» til å bli så godt som identisk de ekte trestubbene jeg brukte til pynt rundt om kring i bryllupet, og det gjorde helheten komplett! Du er fantastisk flink, og i tillegg var kaken sååå god! Igjen – tusen takk!! <3

  Svar
 5. Magnus og Marit

  Vi ønsket en trelags dripcake med sjokolade og bær, og viste Karin et bilde av denne. Kaken vi fikk var nesten identisk og smakte helt sinnsykt godt! Saftig sjokoladekake med bringebærmousse og sjokoladesmørkrem. Alle gjestene skrøt av kaken, og selv om den var en stor kake på et ellers overfylt Trøndersk kakebord ble nesten hele kaken oppspist på dagen!

  Kan helt klart anbefale Karin til å lage bryllupskake til deg også!

  Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Send henvendelse

452 29 564

post@karinskaker.no